Batı Karadeniz: Bartın, Düzce ve Zonguldak
Batı Karadeniz illerinde gün boyunca sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar 17-18°C civarında seyredecek ve rüzgar batı yönünden orta kuvvette esecek. Bu bölgede hava, özellikle öğleden sonra daha bulutlu ve yağışlı olacak.

Orta Karadeniz: Samsun ve Kastamonu
Samsun ve Kastamonu'da parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Sıcaklıklar 16-18°C arasında değişirken, aralıklı yağmur görülebilir. Rüzgar doğudan hafif esmesi bekleniyor, dolayısıyla kıyı kesimlerinde serin hissedilebilir.

Trabzon'da Uyuşturucu ve Kaçak Tütün Operasyonu: Zehre Geçit Yok! Trabzon'da Uyuşturucu ve Kaçak Tütün Operasyonu: Zehre Geçit Yok!

Doğu Karadeniz: Giresun, Rize ve Trabzon
Giresun ve Rize çevresinde parçalı bulutlu hava dikkat çekerken, Trabzon ve Artvin’de yerel yağışlar görülebilir. Sıcaklıklar 18-20°C arasında değişecek, rüzgar ise doğu ve kuzeydoğu yönlerinden hafif olarak esecek. Özellikle akşam saatlerinde yağış ihtimali artabilir.

Artvin ve Çevresi
Artvin’de 15-19°C arasında değişen sıcaklıklarla birlikte aralıklı yağmur bekleniyor. Yüksek kesimlerde sis oluşabileceği için sürücüler dikkatli olmalı.

Karadeniz’in geneli için dikkatli olunması gereken bir gün olacak, özellikle yağışların aniden yoğunlaşabileceği bölgelerde tedbirli olunması önem taşıyor​.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN