Onur Atmaca, Orhan Aykut ve Mülayim Çimen, Trabzon Sürmene’de Haunedy Yöresel Ürünler Mağazası’nı Ziyaret Etti

Haunedy’de işletme sahibi Ali Rıza Köroğlu, eşi Nazmiye Köroğlu ve İşletme Müdürü Yasin Köroğlu tarafından karşılanan sanatçılar, Şehr-i Anzer Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin coğrafi tescilli ve mühürlü Anzer Balı’nın yanı sıra mağazadaki diğer yöresel ürünler hakkında detaylı bilgi aldılar. Özellikle Haunedy Özel Kahve ve bademli lokum, sanatçıların beğenisini kazandı.

Ziyaret sırasında, “Zamanı Geldi” ve “Sayta” albümleri ile milyonların sevgilisi olan Karadenizli genç sanatçı Onur Atmaca, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Onur Atmaca, hem sesi hem de kemençe performansıyla Karadeniz müziğine yeni bir soluk getiren önemli bir isim olarak biliniyor.

Keman sanatçısı Orhan Aykut da Haunedy ziyaretinde ilgi odağı oldu. "Sual" albümü ve "İstanbul Olsaydın", "Ömrümün Fermanı", "Senin Olsun" gibi parçalarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aykut, ziyaret esnasında misafirlerle sohbet etti ve müziğe dair anılarını paylaştı.

Trabzon’da Şok Su Kesintisi! O İlçelerde Saatlerce Su Yok Trabzon’da Şok Su Kesintisi! O İlçelerde Saatlerce Su Yok

Mülayim Çimen (Cengiz Çimen), esprileriyle ziyaretin en eğlenceli isimlerinden biri oldu. “Mülayim Yollarda” programı ile tanınan Çimen, eşi Sibel Çimen ile birlikte Haunedy’de misafirlerle bol bol kahkaha attı. Ziyaret, Çamburnu Derneği Başkan Yardımcısı işadamı Bahtiyar Arat ve basın mensuplarının da katılımıyla hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Haunedy Karadeniz Yöresel Ürünler Mağazası, Trabzon Sürmene Yeniay’da ana yol kenarında hizmet vermekte olup, bölgeye gelen misafirler için yöresel ürünlerin tanıtımını ve satışını yapıyor. Mağazada, coğrafi tescilli Anzer Balı, Haunedy özel yapım bademli lokum ve Haunedy Özel Kahve gibi birçok ürün Türkiye’nin dört bir yanına kargo ile gönderiliyor.

Sanatçıların bu anlamlı ziyareti, Haunedy markasının ve Karadeniz yöresel ürünlerinin tanıtımına büyük katkı sağladı. Haunedy’nin sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden de ürünlere kolayca ulaşılabiliyor. Bu tür ziyaretler, bölgenin kültürel ve ticari zenginliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına vesile oluyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN