Hakeme Eleştiri, Sitem ve Hoşgörü

Burak Yılmaz, maçın hakemi Mehmet Türkmen hakkında da dikkat çekici ifadelerde bulundu. "Canı sağ olsun, Türk evladı. Hata yaptı, bugün bize yarın başkasına yapmasın ki Türk futbolu düzelsin" diyerek hakemin performansını eleştirirken, aynı zamanda hoşgörülü bir yaklaşım sergiledi. Yılmaz, Kayserispor'un hakkını yedirmek istemediğini vurgularken, hakeme karşı kişisel bir kırgınlık taşımadığını belirtti.

Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok Şenol Güneş ile adeta yeniden kendini bulan Umut Bozok’tan mutlusu yok

"Beni Ben Yapan Trabzonspor’dur"

Trabzonspor'a olan sevgisini de dile getiren Burak Yılmaz, bu kulübün kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Şenol Güneş ve Trabzonspor'un, onu yeniden Türk futboluna kazandırdığını ifade eden Yılmaz, Trabzonspor'a olan sevgisinin derin olduğunu ancak Kayserispor'un haklarını korumak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Zorlu Şartlar Altında Mücadele

Kayserispor'un transfer yasağına dikkat çeken Yılmaz, 4 senedir aynı kadroyla oynadıklarını ve bu süreçte birçok eksik oyuncuya rağmen mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, oyuncularına ve kulüp yönetimine teşekkür ederek zorluklara rağmen pes etmeyeceklerini ve mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: DHA