MUTLU AİLELERDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Düğün (3)-4

Düğünde konuklarını ağırlayan Yıldıray Sarıalioğlu, oğlunun düğününde Kılıç ve Sarıalioğlu ailelerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ederek, “Evlatlarımız sevgi, saygı ve anlayışla yeni bir yuvanın temellerini attılar. Kızıma ve evladıma iki cihan saadet diliyorum,” dedi.

DÜĞÜNE ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

D Ü Ğ Ü N-19

Düğüne, CHP’nin önemli isimlerinden Hilmi Saral, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, iş insanı Gökhan Aydoğdu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, aile dostları Mete Erol Baytaş ve Azerbaycanlı Halk Kahramanı İbad Hüseynov katıldı.

AZERBAYCAN’IN MİLLİ KAHRAMANI DÜĞÜNDE ONUR KONUĞU OLDU

Düğün (1)-3

Karısını öyle bir şeyle suçladı ki televizyonda herkes dondu kaldı! Karısını öyle bir şeyle suçladı ki televizyonda herkes dondu kaldı!

Birinci Karabağ Savaşı’nda görev alan ve Ermeni ASALA Komutanı Monte Melkonian’ı etkisiz hale getirerek Azerbaycan’da milli kahraman ilan edilen İbad Hüseynov, düğünün onur konuğu oldu. Hüseynov, gelin ve damatla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar’a kendi hayatını anlatan kitabı ve Türk bayrağını hediye etti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN