Valilik ve Büyükşehir Belediyesi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Tatar, Trabzon’daki programına Trabzon Valiliği’ni ziyaret ederek başlayacak. Burada basın mensupları ile bir araya gelecek ve Kıbrıs’ın durumu hakkında önemli bilgiler paylaşacak. Ziyaretin ardından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek olan Tatar, burada yerel yönetimle de görüşmelerde bulunacak. Bu görüşmeler, iki bölge arasında işbirliğini güçlendirmek adına büyük önem taşıyor.

EYOF Sosyal Tesisleri’nde Kıbrıs Gazileri ile Buluşma

Cumhurbaşkanı Tatar’ın ziyaretinin en dikkat çekici bölümlerinden biri ise Kıbrıs Gazileri’nin katılımıyla EYOF Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek program olacak. Burada, Kıbrıs gazileri ile bir araya gelecek olan Tatar, gazilerin katkılarını ve mücadelelerini vurgulayarak, geçmişe yönelik önemli bir hatırlatma yapmayı amaçlıyor.

KTÜ’de Tarihi Konferans

Kayseri'de Gündüz Vakti Otoparkta Cinsel İlişkiye Giren Çift Gözaltına Alındı! Kayseri'de Gündüz Vakti Otoparkta Cinsel İlişkiye Giren Çift Gözaltına Alındı!

Trabzon’daki programının son aşamasında, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan konferansa katılacak. Bu konferansta "Mutlu Barış Harekatı'nın 50. Yılında Kıbrıs Davamızın Geldiği Aşama" konulu sunumu ile Kıbrıs meselesinin güncel durumu üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Trabzon'daki bu tarihi ziyareti, hem Kıbrıs hem de Türkiye için stratejik bir öneme sahip.

Muhabir: AYTEKİN AKAY