Cumhurbaşkanı Erdoğan’da davetiyeye alarak, mutluluklar diledi ve zamanın uygun olması durumunda mutlu anlarına tanıklık etmeyi çok arzuladığını söyledi.

KARAYOLLARI ÇUVALLADI

Karayolları Genel Müdürlüğü Trabzon’da çuvalladı. Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesindeki dal çık inşaatı yapıldığı sırada yol kenarlarına koyulan geçici trafik levhaları dal çık açılmasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen sökülmedi. Bunun yerine levhalar çuvalla kapatıldı. Karayolları ekiplerinin dünya mizah Oscar ödülü alacağı komiklikteki çuvallı önlemine vatandaşlar, ‘Karayolları Trabzon’da çuvalladı’ yorumu yaptılar.

TRABZON SPOR KENTİ

Trabzon Sürmene İlçesi Gençlik Spor ilçe müdürü Kağan Seymen'i ziyaret eden MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar spor salonu ve tesislerden övgü ile bahsederek “Sürmene ilçemiz ve Trabzon için çok kıymetli bir kazanım” dedi. Son dönemlerde giderek artan şiddet olaylarına yönelik toplumun hassasiyetin önemini de vurgulayan Ayar “Doğal olarak hepimiz yaşananlardan etkileniyoruz.  Şiddet ve suçla mücadele noktasında hepimize büyük görevler düşüyor.  Bu anlamda gençlerimizi daha çok spora teşvik etmeli onların enerjisini bu alana çekmeli sporun kardeşlik barış ve saygı-sevgi ruhu ile buluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ SAHADALAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ ekipleri, vatandaşları temiz ve kaliteli içme suyu ile buluşturmak için gece gündüz sahadalar. TİSKİ’nin vefakar ve cefakar emekçilerinin hakkı asla ödenmez. 24 saat sorumluluk bilinci ile çalışan TİSKİ’de, Genel Müdür İbrahim Kul nezdinde genel müdür yardımcıları, daire başkanları, sorumlular ve emekçiler mükemmel bir ekip oluşturdu. TİSKİ İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Yusuf Keskin, “TİSKİ işletmeler dairesindeki arkadaşların emeklerine sağlık. TİSKİ artık kocaman büyük bir aile” dedi.

TS’NİN OTOBÜS KAPTANI TANIDIK YÜZ

Trabzon'da çekimleri süren Sümela'nın Şifresi Temel filminde Trabzonspor'un takım otobüsünün şoförü rolünde Trabzonsporlu sinema oyuncusu Erkan Yüce oynadı. Yüce, takım otobüsünü Mehmet Ali Yılmaz tesislerinden Papara Park’a kadar kullandı.

SEFA GÖREVİNE ISINDI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in özel kalem  Müdürlüğüne atadığı Gençlik Kolları seki Başkanı Sefa Küçükali bu görevine kısa sürede ısındı. Başkan Genç’in ziyaretçi programlarını takip eden, Daire Başkanlıkları arasında  koordinasyon yapan Sefa Küçükali, ‘Görevimi seviyorum ve insanlara yardım etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Trabzon’a hizmet çok ama çok önemli’ dedi.

Kurukız Yıldızdoğan El Ele Kurukız Yıldızdoğan El Ele

BAŞKANLAR ÜST KURULDA

Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonun Trabzon seçimi yapıldı. Tek liste ile Cemal Merdan seçildi. Merdan ile Hacı Kaya Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Üst Kurul delegesi seçildiler. Hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak: HABER MERKEZİ