İlçenin önde gelen iş adamlarından, eski Lüleburgaz Spor Kulüp Başkanı ve Lüleburgaz Karadenizliler Dernek Başkanı Siyami Aslan, Avulot Otel'de düzenlediği etkinlikle sezonu açtı. Otel sahibi Hacı Hüsnü Altuntaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe sanat dünyasından ve bölgesel sanatçılardan Adem Ekiz, Nurettin Kahveci, Aşık Süleyman Köksal ve Ömer Özbek katıldı.


Etkinliğe ayrıca İstanbul Köprübaşılilar Dernek Başkanı Osman Karamehmetoğlu, Göktürk Trabzonlular Derneği Başkanı Evren Sancak, Esenler Trabzon Taraftarlar Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, Gazi Osman Paşa Trabzonlular Dernek Başkanı Zekeriya Akbulut, Köprübaşı Beşköy Dernek Başkanı Necmettin Altuntaş, Fidanlı Mahallesi Muhtarı Atılan Sancak, Prof. Dr. Cevdet Erdol'un Basın Danışmanı Ahmet Balcı, Ulaşım Sigorta Kurulu Başkanı İsmail Burtuloğlu, Göktürk Mahalle Başkanı Barış Sancak, Esenler Sanayi Sitesi Başkanı Cafer Sancak, Altuntaş Grup Fatih Altuntaş, Kızılay Şube Başkanı Erkan Keleş, iş adamları Ali Altuntaş, Hasan Akman, Yusuf Altuntaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız" Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"


Arap türküleri eşliğinde horon oynanan etkinlikte, katılımcılar keyifli bir gece geçirdi. Avulot Otel'de düzenlenen program büyük ilgi gördü ve başarılı bir şekilde sona erdi. Bu açılış etkinliği ile Köprübaşı ilçesinin turizmine önemli bir katkı sağlanmış oldu.

Muhabir: AYŞE SANCAK