A Grubu İşlemler ve Ameliyat Saatleri

Açıklamada, “Farabi Hastanesi, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli eğitim-öğretim ve araştırma hastanelerinden biridir. Artvin’den Ordu’ya, Bayburt’tan Erzincan’a kadar geniş bir coğrafyadan hasta kabul eden hastanemizde, A grubu (en nitelikli/hassas) işlemler ve operasyonların önemli bir kısmı yapılmaktadır. Hastalarımızın mağdur olmaması için ameliyathanemizde her gün saat 07.00’de başlayan mesai saat 21.00’e kadar kesintisiz devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Ameliyat İstatistikleri

2024 yılının ilk 8 ayında 45.033 hastanın ameliyat edildiği belirtilen açıklamada, bu ameliyatların önemli bir kısmının A grubu cerrahi işlem olduğu ve iddia edildiği gibi sadece %33’ünün özel operasyon statüsünde yer aldığı ifade edildi. Ayrıca, hasta mağduriyetini önlemek amacıyla akademisyenler ve tüm personelin gece gündüz çalıştığı vurgulandı.

Hastaneden Kesintisiz Hizmet

Ata Topraklarına Dönüş: Kandıra'dan Şalpazarı'na Göç Eden Muhtarlar Ziyaret Edildi Ata Topraklarına Dönüş: Kandıra'dan Şalpazarı'na Göç Eden Muhtarlar Ziyaret Edildi

KTÜ Farabi Hastanesi, sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırma ve hasta memnuniyetini sağlama konusunda fedakar bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Hastanede yapılan açıklama, iddiaların asılsız olduğunu ve hastaların yüksek standartlarda sağlık hizmeti almaya devam edeceğini duyurdu.

Muhabir: AYŞE SANCAK