KUTLAMALAR VE AÇILIŞ DERSİ
Nam-ı diğer KTUDELL, 25 yıldır mezunlarıyla birlikte birçok alanda profesyoneller yetiştiriyor. Bu kapsamda akademisyen, öğretmen, çevirmen, turizm personeli, pilot, turist rehberi ve hostes gibi meslek gruplarına mezunlarını göndermesi, bölümün başarısını pekiştiriyor. Kutlamalar çerçevesinde, 2011 yılı fakülte ve bölüm birincisi Dr. Öğr. Üyesi Merve Günday, bölümün ilk dersini "Edebiyat ve Hayat" konulu bir söyleşi ile gerçekleştirdi.

BİR 'TIK'LA mezar ziyareti mümkün hale geliyor BİR 'TIK'LA mezar ziyareti mümkün hale geliyor

ETKİNLİK DETAYLARI
Günday’a, varlık ve şiir konularında yaptığı konuşma için teşekkür sertifikasını bölüm başkanı Prof. Dr. M. Naci Kayaoğlu takdim etti. Etkinlik, hazırlık sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu KTUDELL PESCA müzik grubunun şarkılarıyla renklendirildi. KTÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Alaaddin Yalçınkaya’nın açılış konuşmasının ardından, Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Turgut’un kapanış konuşması ile program sona erdi.

PASTA KESİMİ
Etkinliğin ardından düzenlenen resepsiyonda, bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri, KTÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün 25. yaşını pasta keserek kutladı. Bu anlamlı an, hem öğrenciler hem de öğretim üyeleri için unutulmaz bir hatıra olarak kayıtlara geçti. 25 yılın verdiği tecrübe ile bölümü geleceğe taşıyacak yeni hedefler belirlenirken, kutlama etkinliği katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Muhabir: AYŞE SANCAK