Emniyet Kavşağı Tamamlandı, Terminal Kavşağı Çalışmaları Devam Ediyor!

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 4 hemzemin kavşağın çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hacıköy Mahallesi Emniyet Kavşağı tamamlanarak trafiğe açıldı. Kemaliye Mahallesi Terminal Kavşağı’nda ise çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı ve önümüzdeki ay içerisinde trafiğe açılması planlanıyor. Çarşı Mahallesi Devlet Hastanesi Kavşağı’nda kamulaştırma çalışmaları bitirildi ve kavşak yapımına hızla başlanacak. Kemaliye Mahallesi Gençlik Merkezi Kavşağı’nda ise kamulaştırma çalışmaları sürüyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubesi’nden Kadın Yönetim Devrimi!

Terzioğlu’ndan Başkan Genç’e Özel Davet! Terzioğlu’ndan Başkan Genç’e Özel Davet!


Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubesi olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi ve yönetim kurulu tamamen kadınlardan oluşan yeni başkan Gülşen Kurul’u seçti. Kurul, “Cumhuriyet öncesi kadının adı yoktu. Hayvanlar bile sayılırken, kadınlar nüfus sayımına dahil edilmemişti. Kadınların haklarını koruması gerekir,” dedi ve Atatürk’ün kadınlarla ilgili sözlerine vurgu yaptı.

Çay Fiyatlarına Sert Tepki!

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Zerdeci, çay fiyatlarının düşük olmasına isyan etti.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, bu yılki çay fiyatlarının beklentilerin altında kalmasını eleştirdi. Zerdeci, “Bakanlığın açıkladığı yaş çay taban fiyatı müstahsili büyük bir ekonomik mağduriyetle karşı karşıya bırakıyor. Özel sektör, müstahsili geçen yılın fiyatlarına yakın fiyatlara çay satmaya zorluyor,” dedi. Bu durumun bölge insanının geçim kaynağı olan çay gelirinde milyarlarca TL kayba neden olduğunu belirtti.

Başkan Bayraktar'dan Tasarruf Dersi

Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Bayraktar, tasarruflu yaşamı örnek alıyor.

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, hayatı tasarruf ederek yaşıyor. Emekli işçi olan Bayraktar, ikamet ettiği Dolaylı Mahallesi’nden dernek merkezine büyükşehir belediye otobüslerini kullanarak geliyor. Bayraktar, “Özel araçla gelmek masraflı ve gereksiz. Ulaşım için belediye otobüsünü tercih ederek tasarruf sağlıyorum,” dedi.

KGF’den 24 Temmuz Bayram Mesajı

Küresel Gazeteciler Konseyi, Basın Bayramı için anlamlı bir mesaj yayımladı.

Küresel Gazeteciler Konseyi yönetim kurulu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Genel Başkan Mehmet Ali Dim imzasıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Mesajda, “24 Temmuz 1908 tarihi, Türk vatanında demokrasi ile birlikte basın özgürlüğünün de yeşerdiği tarihtir. Gazeteciler, tarihe tanıklık eden ve bunu objektif olarak aktarma sorumluluğunu taşıyan kişilerdir. Tüm meslektaşlarımızın bayramlarını kutlar, sektörümüze refah ve esenlik dileriz,” denildi.

Ayfer Cihan Hastalara Moral Oldu

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Cihan, hastaları ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi. Cihan, “Geçmiş olsun” dileklerini iletip hastalarla sohbet etti.

Akçaabat'ta Festival Tartışması Tatlıya Bağlandı


Akçaabatlı Samet Piyaleoğlu’nun müzik ve halk oyunları festivalinde sahne almasının öncesinde yaşanan tartışmalar, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar’ın araya girmesiyle tatlıya bağlandı. Bayraktar, “Program akışında yaşanan aksilik ve iletişim eksikliği sebebiyle Samet Piyaleoğlu’nun sahneye çıkışında yaşanan gecikme hepimizi üzdü. Kendisine gösterdiği anlayış dolayısıyla teşekkür ediyor, özür diliyoruz. Karadeniz kültürüne hizmet ettiği müddetçe en büyük destekçisi olacağız,” dedi.

Muhabir: BİROL SANCAK