Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor” Okulların Hijyen Sorunu Velileri İsyan Ettirdi: “Çocuklarımız Pislik İçinde Eğitim Görüyor”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Prof. Dr. Cemil Rakıcı ve Prof. Dr. Akif Cinel de hazır bulundu.
İsmail Kahraman, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin eğitim ve araştırma alanındaki başarılarını takdir ederek, üniversitenin bölgeye ve ülkeye sağladığı katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Çuvalcı ise İsmail Kahraman’a, KTÜ’de son dönemde hayata geçirilen projeler ve stratejik hedefler hakkında bilgi verdi. Çuvalcı, KTÜ camiasının her zaman ileriye dönük adımlar attığını, akademik anlamda dünya standardını yakalamak için çalıştığını ve bilimsel, sosyal, ekonomik, kültürel ve sportif alanlarda etkin, dinamik bir üniversite olarak Türkiye’de öncü konumda olmayı hedeflediklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda İsmail Kahraman, Rektör Çuvalcı’ya teşekkür ederek Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin başarılarının devamını diledi. Görüşme, istişarelerin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Muhabir: BİROL SANCAK