Türkiye Futbol Federasyonu ve beIN Media Group arasında yapılan Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig Yayın İhalesi imza töreni, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Riva Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, önemli konulara değindi.

YENİ SEZON İÇİN TEMENNİLER

Başkan Yıldırım, "Tüm kulüplere, camialara hayırlı olsun. İnşallah adil, adaletli, güzel bir lig olur. Bu sene ligin, geçen seneye göre daha güzel olacağını düşünüyoruz. Geçen sene yukarıda iki takım önde gidiyordu. Bu sene Beşiktaş ve Trabzonspor'un akıllı transferleriyle ligin ilk 4 takımı belli gibi. Ancak futbol kağıt üzerinde değil, sahada oynanıyor. Geçen sene Karagümrük ve Ankaragücü'nün küme düşmesi beklenmedikti. Bu sene inşallah daha adil ve hakemlerin konuşulmadığı bir lig olur. Sadece futbol konuşmak istiyoruz. TFF Başkanı İbrahim başkanımızın güzel bir sezon olacağını, TFF olarak ellerinden geleni yapacağını söyledi. Biz de başkanımızı destekleyeceğiz. Futbolun paydaşları olarak 2024-2025 sezonunda elimizden geleni yapacağız," dedi.

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

"TRABZON'DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

TFF seçimlerindeki Trabzonspor ile ilgili yaptığı açıklamalarına açıklık getiren Yıldırım, "Eğer yanlış anlaşıldıysam Trabzon'dan özür diliyorum. TFF seçimlerinde Trabzon ile ilgili söylediğim sözlere açıklık getirmek istiyorum. Orada ben de pot kırdım. Belki söylememem gereken bir şey ağzımdan yanlış çıktı. Bizim asla Trabzonspor ile kötü anlamda bir şeyimiz olamaz. Komşu iki şehiriz. Yıllardır rekabet var ve Karadeniz’de bu rekabet derbi olarak bilinir. Rekabetin olduğu yerde iki adaydan birini desteklemek zorundasınız. Bunu yanlış ifade ettik ve yanlış anlaşıldıysam tekrar özür diliyorum. İbrahim başkan 10 senelik dostum ve bu durumu unuttuk. Düşmanlık asla olamaz. Ertuğrul Doğan başkan çok sevdiğim, kardeşim gibi biri. Trabzon baktığınızda Türkiye’yi yönetiyor. Biz de böyle bir şeye karşı olmamız imkansız. Bu küçük bir hataydı. İnşallah bu sene Trabzonspor ile güzel maçlar olur. Güzel bir kadro kurdular. Rekabet devam edecek. Trabzonspor’a hayırlı bir sezon diliyorum. Trabzon ile asla düşmanlığımız olamaz," ifadelerini kullandı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, açıklamalarıyla Trabzonspor ile olan ilişkilerini netleştirirken, yeni sezon için dileklerini de paylaştı. Yıldırım, hem Samsunspor hem de Trabzonspor için adil ve güzel bir sezon geçmesini temenni etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK