100 KİŞİLİK EKİP
Açılış konuşmasını yapan Fatih AVM sahibi Ramazan  Çolak, “Fatih AVM, 11 sene önce Fatih Mahallesinde ticari hayatına ‘Merhaba’ dedi. Aradan geçen sürede 7 şubemiz ve 100 personelimiz ile Trabzon halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ticaretimize başladığımız ilk günkü heyecanımızı asla kaybetmedik. Yedinci şubeye ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni iş yerimiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

"Bayburt Koleksiyonerleri Kurumsallaşma Yolunda İlk Adımı Attı!" "Bayburt Koleksiyonerleri Kurumsallaşma Yolunda İlk Adımı Attı!"


İŞYERLERİNİ DESTEKLİYORUZ
Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Fatih AVM’nin yedinci şubesi hayırlı olsun. Ramazan Çolak bölge iş ortağımız. Ticarette her zaman iş birliğinin güç birliği olduğundan söz ediyoruz. Fatih AVM ailesini de tebrik ediyoruz. Bölgemizde böyle firmaların şube açmasını destekliyoruz. Ticaret yapıp, ekonomiye renk katmamız lazım. Parayı dövize değil ticarete yatırarak ekonomimizi canlandırmamız lazım. Binlerce çeşit burada halkımızın hizmetinde. Bu ürünler yıllar önce bulunmazdı. Şimdi vatandaşımız ihtiyacı olan ürünü bölgemizde buluyor. AVM bölgemize hayırlara vesile olsun” diye konuştu.


BAŞARI EKİP İŞİDİR
Güneş, “Ramazan hocamız yedinci şubeyi maşallah açtı. 2024 yılında iki şube açtı. Kendisini tebrik ediyoruz. Maşallah. Mesai arkadaşları da çok emek verdi. Birlikte başardılar. Fatih AVM’de binlerce çeşit ürün var. Mevsimine göre bölgemizin ihtiyacını çok iyi biliyorlar. Ekibi ile işi sıkı takip ediyorlar. Rabbim inşallah nice şubeler açmayı nasip etsin. Taşı taş üstüne koymaya gayret eden esnaflarımızdan Rabbim razı olsun. Fatih AVM ailesine ticaretlerinde nice başarılar temenni ediyorum” ifadesine yer verdi. Fatih AVM, dualarla açıldı.  80 bin çeşit ürün ile açılan AVM’de açılışa özel indirimli ürünler ve avantajlı ödeme kolaylıkları da sunuldu. Açılış dolayısı ile üç gün süren indirimli satışlara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 


Fatih AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çolak, kendisini yalnız bırakmayan tüm bölge iş ortaklarına, dostlarına ve müşterilerine teşekkür etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK