Doğanın Tadını Çıkarın

Limni Gölü Tabiat Parkı işletmecisi Mustafa Eroğlu, yerli ziyaretçilerden çok yabancı turistlerin Limni Gölü'nü daha çok ziyaret ettiğini belirtti. Eroğlu, “Limni Gölü, sarıçam ağaçları içerisinde 2 bin 24 rakımda Gümüşhane'nin doğal güzellikte bir gölüdür. Yazın yeşil güzelliği ve doğasıyla çok güzel bir yer. Limni Gölü'nde 22 tane kır evimiz var, konaklama hizmetimiz mevcut. Zigana'nın yerli kuzu etini burada misafirlerimiz deneyimleyebilirler. Sağladığımız her türlü imkânla gelen ziyaretçilerimiz gönül rahatlığıyla bu doğanın tadını çıkarabilir” dedi.

Eşsiz Doğal Güzellikler

Limni Gölü Tabiat Parkı, ziyaretçilerine sadece serin hava ve doğal güzellikler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda eşsiz orman manzaralarıyla da büyülüyor. Sarıçam ağaçlarıyla çevrili olan park, doğa severler için bir cennet niteliğinde. Parkta yürüyüş yapabilir, göl kenarında piknik yapabilir ve kuş cıvıltıları eşliğinde huzurlu anlar yaşayabilirsiniz.

Konaklama ve Lezzetler

Limni Gölü'nde bulunan 22 kır evi, konaklama imkânı sunarak ziyaretçilerin doğayla iç içe vakit geçirmesini sağlıyor. Ayrıca Zigana'nın ünlü yerli kuzu eti, burada misafirlere sunuluyor. Eroğlu, ziyaretçilerin parkın sunduğu tüm imkanlardan memnuniyetle faydalanabileceklerini belirtti.

Trabzon Havalimanı'nda Güvenlik Kararı Turizmcileri Endişelendiriyor Trabzon Havalimanı'nda Güvenlik Kararı Turizmcileri Endişelendiriyor

Limni Gölü Tabiat Parkı, şehir hayatının stresinden uzaklaşmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Hem yerli hem de yabancı turistler için ideal bir tatil rotası olan Limni Gölü, her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor. Ziyaretçilerini eşsiz doğası ve huzur veren atmosferiyle bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN