Sebze bölümünde patates ve soğan kilogramı 20 liradan satılırken, biber, patlıcan, dolmalık biber, acı biber, kabak, domates ve salatalık ise 40 liradan alıcı buldu. Salçalık domates ise kilosu 20 liradan satışa sunuldu.

Meyve bölümünde, şeftali ve nektarinin fiyatı geçen haftaki 75 liradan bu hafta tekrar 60 liraya geriledi. Üzüm ve armut 75 liradan satılmaya devam ederken, çekirdeksiz üzüm 60 liradan alıcı buluyor. Yerli muzun kilogramı ise 70 liradan satışa sunuluyor. Pazarın en pahalı ürünleri arasında yer alan barbunya ve ithal muz, 100 liradan satılmaya devam ediyor.

MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!” MHP Trabzon'dan Ülkücü Şehitlere Vefa Ziyareti: “Ne Şehitlerimizi Unuttuk, Ne de Gazilerimizi!”

Artvin halk pazarı, sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan bu hareketlilikle vatandaşların dikkatini çekiyor. Pazar esnafı, özellikle taze ürünlerin piyasaya çıkmasıyla fiyatlarda dalgalanmalar yaşandığını belirterek, ilerleyen haftalarda da fiyatların değişebileceğini ifade ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU