Fotomaç’ın Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, A Spor’da katıldığı programda Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile Lundstram transferi için geçen diyaloğu anlattı. Uzundurukan, “Lundstram’ı almışsınız hayırlı olsun. Ama Fenerbahçe’de Fred varken, Galatasaray’da Toreira varken Lundstram ile baş kaldıramazsınız” dedim. 

Başkanın cümlesi ise, “Onlardan iyi olduğunu söylediler bana” şeklinde oldu” diye konuştu. Uzundurukan’ın yaşanan bu diyaloğu anlatmasının ardından ‘Başkana, Lundstram’ın Fred ve Toreira’dan daha iyi olduğunu söyleyen kim?’ soruları sorulmaya başlandı.

Trabzonspor’da Kriz Derinleşiyor: Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan Eleştirilerin Hedefinde! Trabzonspor’da Kriz Derinleşiyor: Abdullah Avcı ve Ertuğrul Doğan Eleştirilerin Hedefinde!

Başkan Ertuğrul Doğan’ın bu konuda camiaya bir bilgilendirme yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Transfer edildiği günden bu yana performansı ile beklentilerin çok uzağında kalan Lundstram ile transfer sürecinin son günlerinde yolların ayrılması bile gündeme gelmişti. Ancak yapılan girişimler sonuçsuz kalmıştı.

Kaynak: ASPOR