İki İlçenin Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka ve Düzköy ilçelerinde kanalizasyon ve arıtma çalışmalarını kapsayan projeyi imzaladığını belirterek, “Devamında diğer ilçelerimiz de gelecek. Köprübaşı da programımızda var. Daha yaşanabilir bir şehir için gayretlerimizi sürdürüyoruz. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi.

Karan Saka 1 Yaşına Bastı: Kutlamaya Sürpriz Katıldı! Karan Saka 1 Yaşına Bastı: Kutlamaya Sürpriz Katıldı!

Bu projeyle birlikte, yıllardır süren altyapı sorunlarının giderileceğini ifade eden Başkan Genç, Trabzon’un tüm ilçelerinde benzer çalışmaların devam edeceğini müjdeledi.

Düzköy Belediye Başkanı'ndan Teşekkür
Düzköy Belediye Başkanı Selim Çelenk, yıllardır süren kanalizasyon ve altyapı sorununu nihayet çözüme kavuşturacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Çelenk, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yıllardır Düzköy’de bu büyük bir sorun olmuştu. İnşallah halkımızın duasını alacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Maçka Belediye Başkanı’ndan Övgü
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise, Maçka'nın turizmle ön plana çıkan bir ilçe olduğunu belirterek, “Yaz aylarında nüfusu artan Maçka’daki kanalizasyon problemi son dönemde en üst seviyelere çıktı. Sorunun çözüleceğini duymak bizi çok mutlu etti. Maçka halkı adına Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: DOĞUKAN ÖZKURT