“İlçemiz Türkiye’nin en önemli kültür sanat adamlarını yetiştirmiş bir ilçe. Bunun yanında eğitim, spor ve siyasette de önemli ve değerli isimleri ülkenin hizmetine sunmuş. Maçkalı hemşehriniz olarak Maçka Belediyespor’un ülke sporuna yetenekli yeni gençler hediye edeceğine inancım tam.”

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Belediyespor’a gönülden destek veren hemşehrilerine teşekkür ederken, “Bu akşam tüm Maçka’nın Belediyespor’umuzun etrafında kenetlenmesi beni çok gururlandırdı. Önce Trabzonsporluyuz. Sonra Maçka Belediyespor’umuz için maddi-manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Spor, ilçemizdeki gençleri sokağın kötü alışkanlıklarından kurtaran yegane unsurdur. Her daim ilçe sporunu güçlendireceğiz” açıklamasında bulundu.

Fırtına 5 Maçta da Berabere Kalarak Tarihe Geçti! Fırtına 5 Maçta da Berabere Kalarak Tarihe Geçti!

Maçka Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Ataç, Maçkaspor gecesi için mekanını davetlilere açan Atmaca ailesine ve Zeki Atmaca’ya teşekkür etti. Ataç, “Maçka’mız dernekleri, folkloru, iş insanları, öğretim üyeleri, sanatçılarıyla çok güçlü. Bu gücün artarak sürmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Maçka Belediyespor’a destek gecesinde Maçkalı sanatçı Hami Bakan sahne aldı. Geceye Beylikdüzü’nün Maçkalı Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan dışında 250 civarında konuk katıldı. Gecede Trabzonspor’un futbolcuları tarafından imzalanan forma ile Maçka Belediyespor formaları hediye edildi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY