ÇAĞDAŞ ÇAVUŞ MANİSA FK'DE

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Kepez Belediyespor ile 3. Lig şampiyonluğu yaşayan Teknik Direktör Çağdaş Çavuş ile anlaşma sağladı.

İMZA TÖRENİ

Yeni Teknik Direktör Çağdaş Çavuş için Fikri Bayrıl Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan da katıldı. İmza töreninde konuşan Çavuş, “Manisa Futbol Kulübü'nde olduğum için mutluyum. Kariyerim ve hedeflerim doğrultusunda çok doğru bir kulüpteyim. Manisa Futbol Kulübü'nün başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çok çalışıp sezon sonunda hak ettiğimiz noktada olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKTAN'IN AÇIKLAMALARI

Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ise, “Çağdaş Çavuş'un takımımıza katılmasıyla birlikte yeni sezonda daha güçlü bir performans sergileyeceğimize inanıyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz” dedi.

HEDEFLER VE BEKLENTİLER

Çağdaş Çavuş, Manisa FK'nın başında büyük hedeflere ulaşmak için çalışacak. Geçtiğimiz sezon Kepez Belediyespor ile elde ettiği başarıyı Manisa FK'de de tekrarlamayı hedefleyen Çavuş, takımın başarısı için yoğun bir çalışma temposu sürdürecek.

Manisa FK taraftarları, yeni teknik direktörleri Çağdaş Çavuş ile birlikte takımın hedeflerine ulaşacağına ve başarılı bir sezon geçireceğine inanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN