Ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı olarak göreve başlayan Alper’in, Trabzon’u çok sevdiğini biliyoruz. Alper, İBB’de göreve başladıktan sonra hilal bıyıklarını kesti. Bıyıklı görmeye alıştığımız Alper’in bıyıksız hali herkesi şok etti.

Bu Muhtarı Alkışlayalım

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ortahisar Mahallesi Muhtarı Süleyman Yaşar Kara, yaptığı çalışmalarla alkışı hak ediyor. Gazetemizi arayan bir okurumuz, Kara’nın hayırseverlerden aldığı destekle mahallede evlenecek olan genç kızların gelinliklerini karşıladığını belirtti. Kara’nın bu alkışlık hareketini biz de tebrik ediyoruz.

Yeleklerinizi Çıkarsaydınız

Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de.. Türkiye’nin şehidi Sarıgerme’de..

Cumhuriyet Halk Partisi Vakfıkebir ilçe gençlik kolları, Vakfıkebir Merkez Camiinde Kuran Kursuna devam eden çocuklara dondurma ikram etti. Ancak CHP yelekleri ile bu ikramı yapmaları hoş karşılanmadı. Yelekleri çıkarıp çocukların sevincine ortak olmaları daha uygun olurdu.

Ceza Yiyebilirsiniz

Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, fındık hasadı işçilik yevmiye ücretleri ve patoz işlemleri ücretleri hakkında üreticilere uyarılarda bulundu. Çalışamayacak durumda olan yaşlı ve çocukların fındık toplama işinde çalıştırılmamaları gerektiğini belirten Eyüpoğlu, aksi halde idari para cezası uygulanabileceğini kaydetti.

Nezaketsiz Park Nedeniyle Cezalandırıldı

Akçaabat’ta ana cadde üzerinde ulusal bir dondurma firmasının dağıtım kamyoneti kaldırıma park ederek yayaların yürüyüşünü engelledi. Duruma müdahale eden zabıta ekipleri, araca ceza uyguladı. Bu sorumsuz sürücünün bundan ders almasını umuyoruz.

Ramoğlu’nun Acı Günü

TAKA Gazetesi Of temsilcisi, Gazeteci Adnan Ramoğlu, halası Havva Cevahir’in vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Havva Cevahir, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Ramoğlu’na ve Cevahir ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Ali Nuhoğlu’na Veda!

Trabzon Basın İlan Kurumu Bölge Müdürlüğünden Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne atanan Ali Nuhoğlu için Trabzon’da veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde Nuhoğlu’nun hizmetleri için teşekkür edildi. Ali Nuhoğlu ve Trabzon Bölge Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu’na yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Muhabir: BİROL SANCAK