Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Beşikdüzü ilçe başkanı Doğukan Zıp, görevini bıraktı. Genel merkezle istişare yapan Doğukan Zıp, işlerinin yoğunluğu nedeni ile görevden affını istedi. Zıp'tan boşalan ilçe başkanlığına ise Ahmet Yayla atanacak.

BABAMDAN DEVRALDIM

Cihan’dan İnce İşçilik! AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Kongre Sürecine Hazırlanıyor Cihan’dan İnce İşçilik! AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Kongre Sürecine Hazırlanıyor

Zıp yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 2 yıldır sürdürmekte olduğum MHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığı vazifesini, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyfendinin talimatları doğrultusunda devretmiş bulunmaktayım. Rahmetli İlçe Başkanımız, babam Kazım Zıp’tan devralmış olduğum bu kutlu emanete; Ülkü Ocakları Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Başkanı olarak hizmet etmiş olmayı ömrümün sonuna dek göğsümde bir şeref nişanesi olarak taşıyacak, bugünden itibaren; davamın ve liderimin emrinde aynı kararlılıkla mücadelemi tavizsiz bir şekilde sürdüreceğim. Bu süreçte bizlere destek olan, omuz ve gönül veren tüm dava arkadaşlarıma, hemşehrilerime ve kıymetli yol arkadaşlarıma desteklerinden ötürü teşekkür ederim" dedi.

 

Muhabir: AYTEKİN AKAY