Birlik ve Beraberlik Vurgusu
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ortahisar Belediye Meclis Toplantısına katılmasının ardından, MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Trabzon teşkilatlarının uyumlu bir şekilde çalıştığını belirten Ayar, "Üç hilal etrafında birlik ve beraberliği muhafaza ediyoruz, Trabzon’da MHP her daim tetikte ve mücadeleye hazır" açıklamasını yaptı.

CHP Meclis Üyesi, Ferdi Gökçen'den Maçka İçin Birlik ve Dayanışma Çağrısı CHP Meclis Üyesi, Ferdi Gökçen'den Maçka İçin Birlik ve Dayanışma Çağrısı

Teşkilatlardan Gurur Dolu Sözler
Toplantıda, ilçe teşkilatlarının özverili çalışmalarını takdir eden Ayar, "Her ilçede başkanlarımız ve üyelerimiz şehrimiz ve ülkemiz için büyük bir gayretle çalışıyor. Hepsinden Allah razı olsun. Onlarla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Akkoç’tan Ayar’a Tam Destek
MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç da toplantının ardından yaptığı açıklamada, İl Başkanı Ömer Ayar’a ve yönetimine tam destek verdiklerini belirtti. "Her şart altında mücadelemize devam edecek ve davamıza sahip çıkacağız" diyerek teşkilatın güçlü bir birlik içinde olduğunu vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU