Rasim Ozan Kütahyalı, maçın ardından yaptığı değerlendirmede kaleci tercihine sert eleştiriler getirdi. Kütahyalı, "Kalecimiz Mert Günok. Uğurcan'ı düşünmek gerekiyor. Ben, Uğurcan Çakır oynamalı diyorum. Mert Günok güven vermedi. Biraz kayırıyorsunuz Mert’i, Uğurcan Çakır, Portekiz maçında çok daha yüksek performans verir… Çok açık ve net bu… Uğurcan, bu maça çok hırs yapar, aşırı konsantre olur, Ronaldo’nun çok sayıda topunu çıkartır, kalede devleşir… Uğurcan Çakır, karakter olarak Portekiz gibi büyük maçların kalecisidir…" şeklinde konuştu.

Hande Sarıoğlu ise Mert Günok'un performansını değerlendirerek, "Uğurcan'ı hazırlık maçında bile görmedik, Montella Manchester United’dan Altay’ı kullandı. Çıkardığı korner ve çaldığı top var. Yediği gol hatalı mıydı? Bir tek ona yazmıyorum, o golü" şeklinde görüş belirtti.

Milli takımın kaleci sorununa ilişkin bu tartışmalar, gelecek maçlarda teknik heyetin nasıl bir tercih yapacağı konusunda merak uyandırıyor.

Trabzonspor'un Rakibinden Maç Öncesi İstifa Sesleri Yükseliyor Trabzonspor'un Rakibinden Maç Öncesi İstifa Sesleri Yükseliyor

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN