"Büyük Sakatlık, Büyük Umutlar"

Orsic, geçen sezon Slovakya’da gerçekleştirilen sezon başı kampında yaşadığı büyük sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Sezon sonuna doğru iyileşerek maç kadrolarında yer almış olsa da, eski formunu yakalayamamıştı. Bu sezon ise yeniden takımda yer bulmaya başlayan oyuncu, performansıyla beklentilerin altında kalmaya devam ediyor.

Trabzonspor'un İstediği Galibiyet Gelmedi! Trabzonspor'un İstediği Galibiyet Gelmedi!

"Sıfır Katkı ile Sahada"

Görev aldığı maçlarda Trabzonspor'a neredeyse hiç katkı sağlayamayan Orsic, Hatayspor karşılaşmasında da taraftarın gözünden kaçmadı. Maçın 77. dakikasında Višća'nın yerine oyuna giren oyuncu, sahada etkisiz bir görüntü çizdi. Taraftarlar, sosyal medyada bu performans sonrası, "Bunun için mi Trezeguet'yi gönderdik?" eleştirilerini sürdürdü.

"Orsic'ten Beklenen Patlama Gelmedi"

Orsic'e duyulan yüksek beklentiler, özellikle Trezeguet'nin ayrılığı sonrası daha da artmış durumda. Ancak Hırvat futbolcu, şimdilik performansıyla hayal kırıklığı yaratıyor. Trabzonspor taraftarları, bu sezon Orsic'in daha fazla katkı vermesini umut etse de, şu ana kadar sergilediği futbol soru işaretlerini artırmış durumda.

Muhabir: BİROL SANCAK