Portekiz'e galibiyeti getiren goller 22'nci dakikada Bernardo Silva, 29'uncu dakikada kendi kalesine Samet Akaydin ve 56'ncı dakikada Bruno Fernandes'ten geldi. Montella'nın bu karşılaşmada sahaya sürdüğü ilk 11, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Gürcistan maçına; Mert Günok, Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz 11’i ile başlayan Montella, Portekiz karşısında ise Altay Bayındır, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11’i ile sahaya çıktı.

Trabzonspor'da Transfer Sezonu Hızlı Geçiyor ; Kaptan O Kulübe Sıcak Bakıyor! Trabzonspor'da Transfer Sezonu Hızlı Geçiyor ; Kaptan O Kulübe Sıcak Bakıyor!

Bu değişiklikler kamuoyunda büyük tepki topladı ve futbolseverler Montella'nın tercihlerini eleştirdi. 50 yaşındaki teknik adamın kararları, Portekiz karşısındaki mağlubiyetin nedenlerinden biri olarak gösterildi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN