Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanınan avukat Rahmi Özkan, acil bir ameliyat geçirdi. Özkan'ın hastane odasındaki görüntüleri, hayranlarını derinden etkiledi ve sosyal medyada geçmiş olsun mesajları yağdı. Özkan, yeğenine teşekkür ederek, destekleri için minnettarlığını dile getirdi. Ameliyatın başarılı geçtiği ve Özkan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Sevenleri, ünlü avukata dualarını ve iyi dileklerini iletmeye devam ediyor.
 

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanınan avukat Rahmi Özkan, acil bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Özkan rahatsızlığı nedeniyle hızlı bir şekilde ameliyat edildi.

YORUM YAĞDI

Hastane odasındaki son görüntüsüyle ilgili Rahmi Özkan'a geçmiş olsun ve Allah şifa versin mesajları yağdı.

Hasta yatağında kendisine hediye gönderen yeğenine seslenen Rahmi Özkan, "Kelle merhaba kelle. Gözlerinden öpüyorum. Senin gibi bir yeğenim olduğu için gurur duyuyorum. Allah seni ve evlatlarını bağışlasın, evlatlarının başından eksik etmesin. Her zamanki gibi gerçek bir delikanlı gibi davrandın. Gözlerinden öpüyorum. Bu hediyen için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

640xauto-002.webp

tg.jpg

Gelenek Yaşatıldı: Bayburt’ta Unutulmaz Düğün; Gelin Ata Binmiş, Ya Nasip Demiş! Gelenek Yaşatıldı: Bayburt’ta Unutulmaz Düğün; Gelin Ata Binmiş, Ya Nasip Demiş!

tr5.jpg

Kaynak: HABER MERKEZİ