Mahallede büyüyen ve esnaflık yapan Muhtar Sert, mahallenin sorunlarına ve taleplerine her zaman duyarlı olduğunu belirtti.

Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor! Mühendis, Mimar ve Şehir Plancılarından Tarihi Mesaj: 45 Yıllık Mücadele Yeniden Alevleniyor!

Minik Kalplere Destek: Kadir Sert, Öğrencileri Sevindirdi!

Muhtar Kadir Sert, eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ederek büyük bir mutluluğa vesile oldu. “Cumhuriyet Mahallesi’nde doğup büyüdüm, mahallemizin sorunlarına ve halkımızın taleplerine hakimim. Öğrencilerimize başarı dilemek ve onları eğitim yolunda desteklemek adına böyle bir proje yaptık. Minik kalplere dokunmanın verdiği mutluluk her şeye değer” dedi.

“Çocukların Gözlerindeki Işıltı Her Şeye Değer”

Muhtarlık binasına gelerek hediyelerini alan çocukların mutluluğunu görmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Sert, “Öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve gözlerindeki o ışıltı her şeye değer. Onları sevindirmek ve eğitim yolunda destek olmak, mahallemizin geleceğine bir yatırım yapmak demektir” şeklinde konuştu. Sert, öğrencilerin eğitim hayatlarında başarılar dilerken, projelerine destek veren herkese de teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi’nde Eğitim Desteği: Muhtar Sert’ten Her Yıl Kırtasiye Yardımı

Muhtar Kadir Sert, göreve geldiği 2019 yılından bu yana her eğitim-öğretim döneminde düzenlediği kırtasiye yardımı projesi ile mahalledeki öğrencilere destek oluyor. Bu yıl da geleneksel hale gelen kırtasiye yardımı ile öğrencilere moral veren Sert, mahalle sakinlerinden takdir topladı. Küçük çocukların eğitim dönemine mutlu başlaması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Sert, miniklere yönelik projelerini sürdüreceklerini ifade etti.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert’e bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür ediyor, eğitime olan katkılarının devamını diliyoruz!

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU