Cumhurbaşkanının Desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon eski Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu bizzat arayarak yeni görevinde başarılar diledi. Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını sunarak, güvenini boşa çıkarmayacağını belirtti.

Doğu Bölgesinde Geniş Deneyim

Murat Zorluoğlu’nun görev yerleri büyük ölçüde Doğu bölgesinde olmuştur. Bingöl Genç Kaymakamlığı'ndan sonra Elazığ ve Van Valiliği görevlerinde bulunan Zorluoğlu, aynı zamanda Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmıştır. Doğu insanını çok iyi tanıdığını ifade eden Zorluoğlu, Diyarbakır’a hizmet etmekten onur duyacağını belirtti.

Zorluoğlu'nun Mesajı

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, görevi devralmadan önce yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizlere böyle bir görevi uygun gördü. Arayarak başarı diledi. Başta sayın Cumhurbaşkanımı ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Doğunun insanı çok vefalı ve misafirperverdir. Onlara hizmet etmek benim için de bir onur olacaktır. Allah mahcup etmesin. Tüm Trabzonluları Diyarbakır’a bekliyoruz. Misafir etmek istiyorum. Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Görev Devir Teslimi

Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız” Başkan Hamza Bilgin’den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti: “Birlikte Daha Güçlü Bir Arsin İçin Çalışacağız”

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun bugün şehre giderek görevi devralması bekleniyor. Zorluoğlu, Diyarbakır'da yapacağı çalışmalarla bölgeye önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY