Sektör Temsilcileri ile Buluşma

MÜSİAD Genel Merkez Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın ve ekibi, Trabzon’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Skoda ve Renault markalarının bayii Ç.K.R. ve H.S.C. Otomotiv’in sahibi Kadem Çakıroğlu, Suzuki ve TOGG bayii Altunsoy Otomotiv’in sahibi Zeki Altunsoy ve MÜSİAD Trabzon şubesi adına genel merkez otomotiv sektör kurulu üyesi Mehmet Arslan’a ait Özel Ford Servisi ziyaret edildi.

Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri Tartışıldı

Ziyaretlerde sıfır ve ikinci el otomotiv satışı, servis hizmetleri ve sigortacılıkla ilgili güncel sorunlar ele alındı. Özellikle kazaya karışan araçlarda eksperlerin bağımsız bir kuruluştan gelmesi gerektiği ve bu uygulamanın sektördeki gecikmeler ile diğer sıkıntıların önüne geçebileceği konusu vurgulandı. MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, bu konunun takipçisi olacağını belirtti.

Gelecek Hedefleri ve Değerlendirmeler

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, otomotiv sektörü alanında Trabzon ve bölgede neler yapılabileceği hakkında değerlendirmeler yapıldığı ve geleceğe yönelik hedeflerin belirlendiği ifade edildi. MÜSİAD Genel Merkez Otomotiv Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın, sektörün gelişmesi için gereken adımların atılacağını ve işbirliklerinin artırılacağını söyledi.

Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok! Derecik Muhtarı'ndan İtiraz Açıklaması: Ortahisar’a Bağlanma Talebi Yok!

Bu kapsamda yapılan ziyaretlerin, sektördeki güncel sorunların çözümüne yönelik önemli adımlar atılmasına vesile olması bekleniyor. MÜSİAD, Trabzon ve bölgesinde otomotiv sektörünün daha da güçlenmesi için çalışmalarına devam edecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN