Rize'de Kot Farkı Nedeniyle Yapılan Asansör Büyük Beğeni Topladı Rize'de Kot Farkı Nedeniyle Yapılan Asansör Büyük Beğeni Topladı

Ameliyat ve Kalp Krizi

Bir süredir aşırı zayıflama nedeniyle hastaneye başvuran Naci Barutçu'ya, yapılan tetkikler sonrasında böbreklerinin büyük oranda çalışmadığı ve böbrek nakli yapılması gerektiği teşhisi konuldu. Nakil için oğlu ile İstanbul’a giden Naci Barutçu, yapılan tetkikler sonrasında oğlu Emir’in organ bağışı için uygun olduğu anlaşıldı. 24 yaşındaki oğlu Emir ile birlikte böbrek nakli için ameliyata alınan Naci Barutçu’ya oğlundan alınan böbrek nakledildi.

Kalp Krizi ve Hayatını Kaybetmesi

Organ nakli ameliyatı sorunsuz geçen baba ve oğul, ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. Bu esnada kalp krizi geçirdiği anlaşılan baba Naci Barutçu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Naci Barutçu’nun cenazesi Akçaabat Erikli mahallesine getirildi ve yarın Cuma namazı sonrasında toprağa verilecek.

Oğlunun Durumu

Naci Barutçu’nun oğlu Emir’in tedavisi ise sürüyor. Organ nakli sonrası sağlığına kavuşması beklenen Emir’in durumu, doktorlar tarafından yakından takip ediliyor.

Naci Barutçu’nun ailesi ve yakınları, bu ani kayıp nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, cenaze töreni için hazırlıklar devam ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN