Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın 8 Eylül’de dere yatağında cesedi bulunmuştu. Cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada, tutuklu itirafçı Nevzat Bahtiyar, vicdan azabı çektiğini belirterek olayla ilgili tüm bildiklerini açıkladı.

Parası Olan Buna Yatırıyor: TÜİK Konut Satışlarını Açıkladı Parası Olan Buna Yatırıyor: TÜİK Konut Satışlarını Açıkladı

İtirafçıdan Şok İddia: Aile İçi Gizli İlişki Cinayete Yol Açtı

İtirafçı Bahtiyar, amca Salim Güran’ın Narin’in annesi Yüksel Güran ile yasak bir ilişki yaşadığını ve Narin’in bu ilişkiye şahit olmasının ardından Salim tarafından boğularak öldürüldüğünü öne sürdü. Bahtiyar, dört saat süren sorgusunda, Salim’in tehditleri nedeniyle olayla ilgili önceki ifadesini değiştirdiğini söyledi.


Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Bahtiyar, olay gününü şu sözlerle anlattı: "Salim beni yanına çağırdı ve Narin’in cesedini göstererek onu boğduğunu söyledi. Narin, Salim ve Yüksel’in ilişkisini gördüğü için öldürülmüş. Salim, beni cesedi yok etmeye zorladı ve tehdit etti."

Bahtiyar, cesedi battaniyeye sardıklarını, Salim’in talimatıyla cesedi Eğertutmaz Deresi’ne bıraktığını ifade etti. Annesi Yüksel Güran’ın olay anında ağlayarak izlediğini söyleyen Bahtiyar, cesedi taşlarla kapatmaya çalıştığını ancak cinayeti işlemediğini belirtti.


Gizemli Olayın Aydınlanması

Nevzat Bahtiyar’ın verdiği ifadelerle Narin’in katilinin kimliği netlik kazandı. İddialar ve itiraflar doğrultusunda olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor.

Kaynak: Sözcü