Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın ayrılığından sonra görevi devralan Şenol Güneş, takımda adeta bir seferberlik ilan etti. 5 Eylül 2024’te ilk antrenmanına çıkan deneyimli teknik adam, yoğun bir program izleyerek oyunculara yalnızca üç kez birer günlük izin verdi. Ancak bu kısa izin günlerinde bile 72 yaşındaki hoca, oyuncularıyla iletişim halinde kalarak onlardan geri bildirimler aldı ve takımın uyum sürecini hızlandırmaya çalıştı.

Nwakaeme'nin Yeni Hedefi; Trabzonspor'daki Gol Hasretini Sonlandırmak! Nwakaeme'nin Yeni Hedefi; Trabzonspor'daki Gol Hasretini Sonlandırmak!

Güneş, yalnızca saha içinde değil, saha dışında da oyuncularının şehre uyum sağlamaları için çeşitli istişarelerde bulunuyor. Oyuncularının hem fiziksel hem de mental olarak daha güçlü olmaları için çaba sarf eden tecrübeli teknik adam, kondisyon açısından beklentilerin altında kalan takımı milli arada Antalya’ya götürmeyi planlıyor.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın futbolu tamamen Şenol Güneş’e emanet ettiği süreçte, tecrübeli hoca antrenmanlarda oyuncularıyla birlikte koşulara katılarak onlara saha içi mücadelelerinin üst seviyede olması gerektiğini aşılamaya devam ediyor.

Kaynak: FOTOSPOR