Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile özel bir uçakla geldiği Trabzon havalimanında çok sayıda taraftar tarafından coşkuyla karşılanan Nwakaeme’nin bir hayli mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, Trabzon’u çok özlediğini dile getirdi. Nwakame, “Çok mutluyum. Dışarıyı henüz görmedim ama Trabzon'un nasıl olduğunu tahmin edebiliyorum. Ufak bir hastalığım var. Onların sevgisine karşılık vereceğim. Taraftarın transferi nasıl takip ettiklerini gördüm. Her birine sevgilerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İnstagrama eklediğim video sırasında anlaşmamız tamamlanmamıştı. Nevzat Beye ve başkanımıza teşekkür ediyorum. 

TARAFTAR NWAKAEME’Yİ ÇOK SEVİYOR

Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı

Kolay bir süreç oldu. Her şeyi çok özledim. Taraftarın desteğini çok özledim. Kutlamalar ve taraftarı çok özledim. Taraftarların ilgisine karşılık vermeyi umuyorum. Beni nasıl takip ettiklerini biliyorum, bu harika bir durum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Geri döndüğüm için çok mutluyum” dedi. Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ise şu ifadelere yer verdi: 

“Nwakaeme ile abi-kardeş ilişkimiz vardı. 4 yıl Trabzon’da oynayınca sürekli görüşüyorduk. Trabzon’dan ayrıldıktan sonra da her gün görüşmeye devam ettik. Kongre sürecinde Başkanımız Ertuğrul Doğan ve hocamız Abdullah Avcı isterse Nwakaeme’yi getiririm demiştim. Allah nasip etti, Nwakaeme’yi Trabzon’a getirdik. Öncelikle başkanımıza ve sonrasında hocamıza teşekkür ederim çünkü bu taraftar Nwakaeme’yi çok seviyor. Nwakaeme’nin de onları çok sevdiğini biliyoruz. Çok mutluyum çünkü Nwakaeme’yi Trabzon’a getirdik” dedi. Öte yandan Nwakame, sağlık kontrollerinden geçti. 


 

Kaynak: SALİH BIYIK