Nisa Nur Özçelik ve Ahmet Sefa Halil, hayatlarını birleştirerek ömür boyu sürecek mutluluk yolculuklarına adım attılar. Seyhan ve Yaşar Özçelik’in kızları Nisa Nur ile Meva ve Hasan Halil’in oğulları Ahmet Sefa, ailelerinin onayı ve sevdiklerinin desteğiyle evliliklerini resmi olarak ilan ettiler. Çiftin nikah töreni, duygusal anlara sahne oldu ve katılan herkese unutulmaz bir gün yaşattı.

Nikah Şahitlerinden Genç Çifte Destek
Nisa Nur ve Ahmet Sefa’nın nikah şahitliğini Halis Güneş, Harun Güneş, Aydın Birincioğlu, Sedat Akgün, Hüseyin Özbiber ve Hüseyin Halil üstlendi. Şahitlerin huzurunda atılan imzalarla çiftin mutlulukları resmiyet kazandı. Nikah sonrası Halis Güneş, evlilik cüzdanını takdim ederken, yeğeni Nisa Nur ve Ahmet Sefa’ya ömür boyu mutluluklar dileyerek çifte özel temennilerde bulundu.

Özel Hediye: Evlilik Cüzdanı Dayıdan Geldi
Nikahın en anlamlı hediyesi olan evlilik cüzdanını, Nisa Nur’un dayısı ve Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş takdim etti. Güneş, “Yeğenim Nisa Nur ve Ahmet Sefa’ya hayat boyu mutluluk diliyorum. Bugün burada ailelerin onayı, dostların sevgisiyle çok anlamlı bir adım attılar. Onların bu güzel gününde yanlarında olmak bizler için büyük bir mutluluk,” dedi.

Mutluluğa Ortak Oldular
Nisa Nur ve Ahmet Sefa’nın bu mutlu gününde aile büyükleri ve yakın dostları da onları yalnız bırakmadı. Ailelerin onayı ile taçlanan bu evlilik, hem Özçelik hem de Halil aileleri için büyük bir sevinç kaynağı oldu. Çiftin yakınları, bu özel günde genç çiftin heyecanını ve mutluluğunu paylaştı.

Ni̇sanur Düğün

Melisa Aslı Pamuk'un Bebeği Göründü! 'Ateşli Anne Uyarısı' Melisa Aslı Pamuk'un Bebeği Göründü! 'Ateşli Anne Uyarısı'

Sevgi ve Saygı Üzerine Kurulu Bir Yolculuk
Nisa Nur ve Ahmet Sefa, evlilik cüzdanını aldıktan sonra bu yeni hayatlarına adım atmanın mutluluğunu yaşadı. Genç çift, bu anlamlı günü sevdikleriyle paylaşarak, hayatlarının en özel anlarından birine imza atmış oldu. Düğün sonrası yapılan kutlamalarda dostları ve aileleriyle bir araya gelen Nisa Nur ve Ahmet Sefa, yeni hayatlarının ilk adımlarını büyük bir coşku ve sevgiyle attılar.

Nisa Nur ve Ahmet Sefa’ya ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Sevgi ve saygı dolu bu birliktelikleri, hayatlarının her anında onlara huzur ve mutluluk getirsin.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA