ADLİ TIP DENİNCE

Tam kendini toparlayacakken 1 Ocak 2024 tarihinde kız kardeşi Müşerref Gündüz’ün eşi Dr. Mustafa Gündüz yaşamanı yitirdi. Mustafa Gündüz Trabzon’da yıllarca Adli Tıp Grup Başkanlığı yapmıştı.

Ortahisar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD’dan Eğitim Alıyor Ortahisar Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, AFAD’dan Eğitim Alıyor

ASİYE ABLA…

Aydın ailesi ve Nuri Aydın acılarını yaşarken bir  kahredici haberi daha aldılar. Uzun süre Hastanede tedavi gören Trabzon’un önemli eczanelerinden Kıbrıs eczanesinin sahibi Asiye Aydın yaşama veda etti. Nuri Aydın’ın hayatının şekillenmesinde büyük katkıları olan Eczacı Asiye Aydın  babası Cafer Aydın’ın yanına defnedildi. Cenazesi’nde babasının yıllarca imamlık yaptığı İskenderpaşa camisinin avlusunda yer kalmadı.

YİNE 15 MART

Trabzon’un Arsin ilçesi Fındıklı mahallesinden olan, 12 Eylül 1980 öncesinde İstanbul’daki olaylardan sonra Almanya’da kalan Ülkücü hareketin lider isimlerinden, Nuri Aydın’ın kayın biraderi Savaş Çakıcı’da 15 Mart tarihinde Datça’da yaşama veda etti. Kalp krizinden yaşamını yitirdiği  belirlenen Savaş Çakıcı Trabzon ve İstanbul’dan giden çok sayıda seveni tarafından Datça’dan son yolculuğuna uğurlandı. Nuri Aydın yıllar önce de kardeşi ile Eniştesini trafik kazasında kaybetmişti.

TAKA/HABER MERKEZİ

Muhabir: TUNCAY UÇKUN