Akçaabat’ta ‘Yöre Yöre Türküler’ Etkinliği Büyük İlgiyle Sona Erdi Akçaabat’ta ‘Yöre Yöre Türküler’ Etkinliği Büyük İlgiyle Sona Erdi

Kaymakam Demirer'den Tebrik ve Teşvik

Kaymakam Demirer, “Öğrencilerimizi başarıları nedeniyle tebrik ediyorum. Çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşayan öğrencilerimizi bizler de ödüllendirmek istedik. Onların gelecekte çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Kendileri, aileleri ve ülkemizin geleceği için çok çalışıp yarının büyük Türkiye'sini inşa edecekler inşallah. Bu başarıda emeği geçen Milli Eğitim Müdürümüz nezdinde idareci, öğretmen ve velilerimizi de kutluyorum. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum,” dedi.

Öğrenciler ve Velilere Hediye

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, ilçe birincisi Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu'ndan Fatma Esmanur Taş’a yarım altın, ilçe ikincisi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'ndan Neslihan Albayrak’a çeyrek altın, ilçe üçüncüsü Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu'ndan Berat Çilingir’e gram altın hediye etti. Ayrıca öğrencilere sürekli kitap okumalarını tavsiye eden Kaymakam Demirer, “Çanakkale Savaşı’nda Bir Şehidin Günlüğü” adlı kitabı da hediye etti.

Milli Eğitim Müdürü'nden Teşekkür

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da destekleri ve ödüllendirmeleri nedeniyle Kaymakam Demirer’e teşekkür ederek, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU