Başarıya odaklı bir oyuncu grubu olduklarını belirten Okay Yokuşlu, "Oyuncu grubu olarak bazı oyuncuların yeni katıldığı bir takımız. Ve ben de geçen maç ilk maçıma çıktım. Birçok oyuncu ile ilk kez sahada bulundum. Şunu söylemek isterim. Biz oyuncu grubu olarak başarıya odaklıyız ve ligin daha çok başındayız. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor," dedi.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Bir süreç içerisinde olduklarını dile getiren Okay Yokuşlu, "Şu zamana kadar baktığınızda birçok takım daha ritmini bulmakta zorlanmaktadır. Biz de bir süreç içerisindeyiz. Burada önemli olan şey niyet ve oyuncuların özverisidir. Biz de tamamen bu olaya olumlu bakarak kendi işimize odaklanıyoruz. Umarım bunun ilk adımı olarak yarın Avrupa maçımızın ikinci ayağında güzel bir sonuçla buradan ayrılarak taraftarlarımızı da camiamızı da mutlu ederiz," ifadelerini kullandı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN