Kıvrak, Trabzonspor’a karşı büyük bir kırgınlık duymadığını belirterek, "Ufak tefek kırgınlıklarım olabilir ama Trabzonspor’a asla kırgın olamam. Takımı şampiyon gördüğümde sanki o kupayı ben kaldırıyormuşum gibi mutlu oldum ve gurur duydum" ifadelerini kullandı.


Futbolu 31 yaşında bıraktıktan sonra İzmir'de ailesiyle birlikte hayatını sürdüren Kıvrak, Trabzonspor ve taraftarlarla yaşadığı özel anıları özlemle andı.

Bordo-Mavililer, Çift Antrenmanla Günü Tamamladı! Bordo-Mavililer, Çift Antrenmanla Günü Tamamladı!


''Trabzonspor'daki en güzel anım, kızım İlayda'nın Trabzon'da doğması" diyen Onur Recep Kıvrak, 61 Derece dergisine verdiği röportajda duygusal anılarını paylaştı.

Kıvrak, Trabzonspor'da futbol oynarken hayatını ve mesleğini kızının anlaması için İlayda'nın Trabzon'da dünyaya geldiğini belirtti.

"Trabzonspor maçlarını kızım İlayda ile birlikte izliyoruz. Çok iyi bir Trabzonsporlu, kızımın Trabzonspor'la olan bu bağını görmek benim için çok değerli.


Trabzon'a şampiyonluk kutlamalarına geldim. Çocuklarımın okul durumu nedeniyle pek sık gelemiyorum.

Ancak, kızım İlayda'ya doğduğu yeri göstermek istiyorum. Yakın zamanda Trabzon'a gidip, doğduğu hastaneyi ve evi ona göstereceğim" ifadelerini kullanan Kıvrak, kızıyla Trabzon'a olan sevgisini dile getirdi.

Kaynak: 61 Derece dergisi