Ordu Ünye'de Motosiklet ve Otomobillere Eş Zamanlı Denetim: 42 Bin Lira Ceza Uygulandı Ordu Ünye'de Motosiklet ve Otomobillere Eş Zamanlı Denetim: 42 Bin Lira Ceza Uygulandı

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, şehrin en yoğun caddelerinde motosiklet sürücülerine yönelik kontroller yaptı. Kaledere Mahallesi Büyük Cami Caddesi'nde yapılan uygulamalarda, sürücülerin kask, ehliyet, tescil ve abartılı egzoz gibi durumları kontrol edildi. Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine toplam 35 bin lira para cezası uygulandı.

Whatsapp Image 2024 10 23 At 11.20.49 Am (2)

Aynı zamanda, Kaledere Mahallesi Devlet Sahil Yolu'nda otomobil sürücülerine yönelik emniyet kemeri denetimi yapıldı. Ekipler, sürücüleri tek tek kontrol ederek kurallara uyulması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bu denetimlerde otomobil sürücülerine 7 bin lira ceza kesildi.

Whatsapp Image 2024 10 23 At 11.20.49 Am (4)

Ekipler, şehrin farklı noktalarında denetimlerin devam edeceğini belirterek, vatandaşların trafik kurallarına uymalarının önemine dikkat çekti. Bu uygulamaların, trafik kazalarının önlenmesi ve sürücülerin bilinçlendirilmesi amacı taşıdığı vurgulandı.

Kaynak: İHA