7 Adrese Eş Zamanlı Operasyon Düzenlendi
Uyuşturucu ticaretini engellemek amacıyla Altınordu ve Ünye ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, 7 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliye yönelik uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Terme’de yaya köprüsünün montajına başladı Terme’de yaya köprüsünün montajına başladı

5 Şüpheli Tutuklandı
Mahkemeye çıkarılan K.O. (41), H.Ç. (39), B.A. (31), İ.İ. (26) ve S.B. (26) isimli 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan S.O.Y (26) ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Ş.K (46) ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uyuşturucuyla Mücadele Aralıksız Devam Edecek
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi. Yetkililer, bölgedeki uyuşturucu ticaretine yönelik benzer operasyonların devam edeceğini belirterek, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için kararlılıkla mücadele edeceklerini vurguladı.

Bu operasyon, uyuşturucuya karşı mücadelenin sürdüğüne dair önemli bir mesaj verirken, güvenlik güçleri suçla mücadelede etkili adımlar atmaya devam ediyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN