Trabzonspor, MKE Ankaragücü’nü Devirip İlk Galibiyetine Elde Etmek İstiyor! Trabzonspor, MKE Ankaragücü’nü Devirip İlk Galibiyetine Elde Etmek İstiyor!

Akın Çiçek, son günlerde bilet fiyatlarına yönelik eleştirilere dikkat çekerek, taraftarların maçlara daha fazla katılım göstermesini arzu ettiklerini belirtti. "Gönül istiyor ki dolu tribünlerde oynayalım.Bilet fiyatları ile ilgili eleştirilere katılıyoruz, bu konuda bazı kararlar alacağız" şeklinde konuştu. Ayrıca, Orduspor 1967'nin hedefinin dolu tribünler önünde oynamak olduğunu vurguladı.

Bursa Deplasmanına Özel Otobüs Desteği
Çiçek, önümüzdeki hafta Bursa deplasmanına gitmek isteyen taraftarlar için en az bir otobüs kaldırılacağını müjdeledi ve taraftarlardan bu organizasyona katılmaları için çağrıda bulundu. Ayrıca, şehrin kombine satışlarına ve reklam desteğine daha fazla katkı sağlaması gerektiğini ifade etti.

Tribünlerin Dolu Olması İçin Çağrı
Basın sözcüsü, "Futbolu bu kadar seven bir şehrin artık dolu tribünlere oynaması gerekiyor" diyerek, taraftar desteğinin önemine vurgu yaptı. Çiçek, soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederken, beşinci haftadaki iç saha maçında dolu tribünler önünde oynamayı hedeflediklerini söyledi.
 

Kaynak: Orduda Haber/Fıratcan Gül