Hasan Vayni, yönetim kurulu listesini Genel Kurul Başkanı Yaşar Pamuk'a iletti ve açık oylama ile yeni başkan olarak seçildi. Yönetim kurulu asil üyeleri; Hasan Vayni, Yılmaz Keskin, Mustafa Köksal, Ergin Engin ve Gökay Civelek'ten oluşuyor. Yedek üyeler ise Bahri Arslan, Serkan Çelik, Niyazi Yüce, İbrahim Ender Tatlıcan ve İlker Coşkun olarak belirlendi.

Denetleme kurulu asil üyeleri Mehmet Yılmaz, Soner Vayni ve Bekir Karataş'tan oluşurken, yedek üyeler Seyit Karataş, Mehmet Selim Yurdakul ve Doğan Korkmaz. Disiplin kurulunda ise asil üyeler Selami Gürsoy, Yusuf Erem Gündoğdu ve Şeref Güler, yedek üyeler ise Uğur Günel, Salih Kuvan ve Yadigar Çölekçi olarak atanmış durumda.

Şenol Güneş, Nwakaeme, Visca Ve Banza’nın Yeteneklerinden Faydalanmak İstiyor! Şenol Güneş, Nwakaeme, Visca Ve Banza’nın Yeteneklerinden Faydalanmak İstiyor!

Ayrıca, ASKF delegeleri Hasan Vayni, İzzet Ferit Şahin ve Ali Yılmaz olarak belirlenmiş. Orduspor'un yeni yönetimi, kulübü daha ileriye taşımak için çalışmalara hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: Orduda Haber/Fıratcan Gül