Yerel Ürünler Tüketiciyle Buluşacak

Ortahisar Belediyesi’nin ikinci organik pazarı olacak bu proje kapsamında kırsal mahallelerde üretilen tarımsal ve hayvansal ürünler aracısız olarak tüketicilerle buluşturulacak. Başkan Kaya, bu pazarda yalnızca yöresel ürünlerin satılacağını vurguladı ve şunları söyledi: “Bu pazarımızda köylerimizde üretilen doğal tarımsal ve hayvansal ürünler tüketicilerle buluşturulacak. Biz üretici ile tüketiciyi buluşturacağız. Taze, kaliteli, doğal ürünleri isteyen vatandaşlarımız ürünleri buradan uygun fiyata alabilecek. Bu ekonomik şartlarda dahi üretim yapmaya devam eden kadınlarımıza da destek olmuş olacağız. Yöresel olmayan, köylerimizde üretilmeyen hiçbir ürünü buraya koymayacağız, bu konuda hassasız ve gerekli kontrolleri de yapacağız.”

Kahvaltı Yerleri ile Yöresel Lezzetler

Pazar yerinde yöresel ürünlerden yapılacak kahvaltı yerlerinin de bulunacağını belirten Başkan Kaya, “Vatandaşlarımız hafta sonları aileleriyle birlikte burada yöresel kahvaltı yapma imkanı da bulacaklar. Ben, bütün hemşerilerimi yarın yapılacak açılışa davet ediyorum” dedi.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Halk Günü’nde Vatandaşları Dinledi

Akoluk Köy Pazarı Yarın Açılıyor

Trabzon-Maçka karayolu üzerinde kurulan Köy Ürünleri Pazarı, yarın saat 10.00’da yapılacak açılış töreniyle hizmete girecek. Pazarda, yörede üretilen tarımsal ve hayvansal ürünler aracısız olarak tüketiciyle buluşturulacak. Bu yeni pazarın, yerel üreticilere destek sağlaması ve tüketicilere taze, kaliteli ürünler sunması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK