Ziyarette Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, okul idareci ve öğretmenler de hazır bulundu. Başkan Kaya, öğrencilerle çalışma sistemleri, hedefleri ve kariyer planları konusunda sohbet etti ve onlara bolca kitap okumalarını tavsiye etti. Kaya, kitap okumanın eğitimde başarının temel anahtarı olduğunu vurguladı.

Atmaca ve Seyidov Aileleri Evlatlarını Evlendirdi Atmaca ve Seyidov Aileleri Evlatlarını Evlendirdi

Başkan Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Benim manevi mirasım bilim ve akıldır" sözüne atıfta bulunarak, “İnşallah başarılarınız artarak devam eder. Bu anlamda neye ihtiyacınız olursa yanınızdayız. Bizi ayağa kaldıracak olan şey, bilimde, sanatta, fende, mühendislikte, her alanda sizin gibi yetişmiş gençlerimizdir.

Üreten, güçlü Türkiye böyle olacağız. Emeklerinize ve yüreklerinize sağlık, sizlere daha büyük başarılar diliyoruz. Bizleri gururlandırdınız. Trabzon adına, Trabzonlu hemşerilerimiz adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Gözlerinizden öpüyorum. İnşallah daha büyük başarılarınızla, daha büyük gururları bizlere yaşatacaksınız, buna inanıyorum” dedi.

Başkan Kaya, öğrencilerin öğretmen ve velilerini de tebrik etti ve Mustafa Türker Yarar ile Ömer Kaan Cansu’ya isimlerinin yazılı olduğu kalem ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU