Kaya, emeklilerin devlet ve millet için yaptıkları çalışmaların karşılığında huzurlu ve mutlu bir hayat sürmeleri gerektiğini vurguladı. Ancak, emeklilerin büyük bir mağduriyet yaşadığını belirterek, özellikle emeklilerin yaşam standartlarının düşüklüğüne dikkat çekti.

Başkan Kaya, Türkiye'nin dört bir yanında emeklilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, emeklilerin köylerinden kentlere dahi gidemediği ve hafta sonlarını dahi köylerinde geçiremediği bir durumla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

TÜED'in emeklilerin hakları için yürüttüğü mücadeleye de vurgu yapan Kaya, bu mücadelenin önemine değindi. Kendisinin de TÜED Trabzon Şubesi üyesi olduğunu ve emeklilerin haklarını savunma mücadelesine katkı sağladığını belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Saruhan: ‘Talebimiz Kabul Edilmedi’ AK Parti Grup Başkanvekili Saruhan: ‘Talebimiz Kabul Edilmedi’

Başkan Kaya ayrıca, TÜED Trabzon Şube Başkanlığı için yarışan adaylara başarılar diledi ve emeklilerin hakları için mücadelede birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini vurguladı.

Editör: Birol Sancak