Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor Aronya Bitkisi Artvin’de Yüzleri Güldürdü: Emekli Üretici İlk Hasadı Yapıyor

Başkan Kaya’ya Teşekkür Ettiler

Sezon boyunca turnuvalara hazırlanan genç sporcular, Trabzonspor formalarıyla gittikleri Batum’da Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür ettiler. Genç sporcular, "Bizim için mücadelelerimizde moral, motivasyon çok önemli. Bu anlamda yanımızda olduğunu bize hissettiren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya çok teşekkür ediyoruz," dediler.

Spora Verilen Destek Geleceğimize Yatırımdır

Spor kenti Trabzon’da sporculara verilen her türlü desteğin büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Kaya, "Trabzon’umuz yetiştirdiği sporcularla ve şampiyonluklarla sadece Türkiye’de değil, dünyada da tanınmış bir şehir. O nedenle biz yerel yöneticiler olarak sporcularımızın her zaman, her koşulda yanlarındayız. Spor ve müsabakalarla ilgili bize ihtiyaç duyulan her ne varsa sağlamaya çalışıyoruz. Batum’da düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’nda mücadele eden sporcularımıza başarılar diliyorum," açıklamalarında bulundu.




Muhabir: AYTEKİN AKAY