Göreve geldiğimde umduğum tablo bulduğum gibi değildi

Başkan Kaya göreve geldiğinde sevgiyle karşılandığını, çok fazla ziyaretçi akınına uğradığını söyledi. “Hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum hepsi üst düzey insanlar”

Başkan Kaya sözlerine; 3 buçuk aydır görevdeyim. İşimin başındayım.”göreve geldiğimde umduğumdan daha farklı bir tabloyla karşılaştım. Personel sayımızdan tutun mali sayımıza göre oldukça sıkıntılı bir durumla karşılaştım. Gayretimiz, derdimiz Trabzon halkının bize olan güvenini boşa çıkartmamak”.

Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’ Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’

Bir akrabamı bile işe aldıysam bütün Trabzon halkından özür dileyeceğim

Yaz için belli sayıda mecburen dışardan garson ve temizlik elemanı alacağını söyleyen Kaya, sözlerine şöyle devam etti” bir gün eşimle birlikte sağlıkçılar parkına kahvaltıya gittik. Her yer örümcek ağı ve kuş pisliklerini gördüm o ve pislik içinde çay içesim dahi gelmedi.

Eşime , şu sıralar arayıştayım işletmelerimiz içim daha iyi yöneticiler bulalım dedim eşim de bana Benim kardeşim nurdan buraları çok iyi yapar dedi. Nurdan hanım herşeyiyle çok iyi ilgilendi kendisi temizlik bile yaptı fakat Bugüne kadar belediyemize dahi yaptıklarından dolayı bir kuruş bile almamıştır sadece iş güvenliği açısından bir günlük sigorta giriş çıkışı oldu o kadar. Zaten Nurdan hanımında paraya ihtiyacı yoktur eşi konfeksiyoncu .” Dedi .

Muhabir: Elif Ertop