MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde" MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan Trabzonspor Tesislerine Ziyaret: "Sporcularımız Emin Ellerde"

Muhtarların, halkın sorunlarını en iyi bilen ve çözüm yollarını arayan temsilciler olduğunu ifade eden Özçilingir, yerel yönetimlerle işbirliği içinde olmanın sorunların çözümünde büyük önem taşıdığını dile getirdi. Ortahisar Belediyesi olarak muhtarların çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve desteklediklerini vurgulayan Özçilingir, her türlü sorunun çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ayrıca, Trabzon'un kalkınması ve halkın refahı için birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını dile getiren Özçilingir, muhtarların karşılaştığı sorunları ve ihtiyaçları bildiklerini ve Ortahisar Belediyesi olarak her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Genel Kurul'da yapılan oylama sonucunda Bekir Aktürk'ün yeniden Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı seçildiği bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ