Başkan Kaya: "Her Zaman Yanınızdayız"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, etkinlikte yaptığı konuşmada görme engelli bireylerin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Kaya, “Sizleri karanlıkta ışık saçan yıldızlar olarak görüyoruz. Yanınızda olmayı bir görev ve borç biliyoruz. Bu güzel etkinlikte bizi buluşturan Altınokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Çiçek’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Kaya, görme engelli bireylerin ihtiyaç duyduğu her alanda belediye olarak destek sunacaklarını da vurguladı.

Beyaz Baston Günü'nde Duyarlılık Mesajı
Etkinlikte, Altınokta Körler Derneği Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çiçek ve Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özer İskender de yer aldı. 15 Ekim Beyaz Baston Günü’nün önemine dikkat çeken katılımcılar, toplumda farkındalık yaratmanın gerekliliğini vurguladılar.

İYİ Parti İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan’dan Numan Kurtulmuş’a Sert Tepki İYİ Parti İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan’dan Numan Kurtulmuş’a Sert Tepki

Müzik ve Eğlence ile Farkındalık
Beyaz Baston Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, görme engelli bireyler ve davetliler, müzik ve şiir performanslarıyla keyifli anlar yaşadı. Etkinliğe CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Toktamış Han Bahadır ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Başkan Kaya'dan Duygu Yüklü Mesaj
Başkan Kaya, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Beyaz Baston’un sizin hayatınızdaki değerini biliyoruz. Bu etkinlikle tüm Trabzon’un da farkındalığını artırmak istiyoruz. Sizler bizim için her zaman ailenin bir ferdisiniz ve yanınızda olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN