Rize'de Motosiklet Kazası: İsmail Terzi Hayatını Kaybetti Rize'de Motosiklet Kazası: İsmail Terzi Hayatını Kaybetti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın seçim vaatlerinden biri olan "Emekliler için Kültür Gezileri" hayata geçirildi. Bu kapsamda Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapan Ortahisar Belediyesi, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi üyesi olan 140 emekliyi Çanakkale'ye uğurladı. Emekliler, 4 günlük programla Çanakkale Şehitlikleri’ni ziyaret edecek.

“Emeklilerimiz Bizim İçin Çok Değerli”

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyit Zorlu, Başkan Ahmet Kaya’nın yoğun programı nedeniyle uğurlama törenine katılamadığını belirtti ve emeklilere şu mesajı iletti: “Emeklilerimize vereceğimiz destekler bizim için her zaman birinci sıradaydı. Kent lokantası ve kültür gezileri bunun birer örneği. Tek bir emeklimiz kalana kadar bu desteği sunmaya söz verdik ve bu sözümüzü tutuyoruz."

Çanakkale’nin Önemi Vurgulandı

Başkan Yardımcısı Zorlu, Çanakkale'nin tarihi önemine de dikkat çekerek, "Çanakkale'ye gidip de duygulanmamak mümkün değil. Oradaki şehitlik, Cumhuriyet’in kurulmasındaki büyük mücadelenin bir sembolü. Emeklilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Türkiye Emekliler Derneği’nden Teşekkür

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, Ortahisar Belediyesi'ne ve Başkan Ahmet Kaya'ya teşekkür ederek, "Çanakkale'ye önderlik etmemize destek oldular. Başkanımız ayrıca emeklilerimizi Anıtkabir’e götürme sözü de verdi," dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN